Sensationele Groenten Marinade

Een revolutionaire ontwikkeling in het groente schap. Naast de al bekende  marinades bij vlees-kip en vis nu ook een geweldige marinade voor groente.

Herman’s marinade (een onderdeel van Spanish products Haarlem) ontwikkelde 3 geweldige marinades voor groente:

groente burger

Hermans Marinade De basis van het idee komt uit Spanje waar Herman van Teylingen regelmatig beurzen en Tapas restaurants bezoekt voor zijn import bedrijf Spanish products.

Samen met topkok Bastiaan Koenders ontwikkelde hij 3 marinade varianten om een nieuwe dimensie toe te voegen aan het groenteschap

Courgettes, aubergines, uienringen, artisjok, onrijpe tomaten, champignons, paprika’s, groene asperges en de absolute favoriet oesterzwammen kunnen vanaf nu heerlijk op de barbecue, grillplaat of als tapas gegeten gaan worden.

De consument snijdt de gekozen producten in gewenste dikte en laat dit vervolgens 2 uur in de marinade trekken. Vervolgens bereiden op een grill, barbeque, bakplaat, tosti apparaat of in de oven. Tijdens het bereiden is het belangrijk om de gerechten enkele keren te besprenkelen met Herman’s marinade om de smaak én kleur te optimaliseren vult kok Bastiaan nog aan.

De eerste proeverijen waren zo succesvol dat beide ondernemers staan te popelen om dit aan het grote publiek te presenteren.

Verschillende supermarkten als Poiesz (Friesland) Vomar (N-Z Holland) Dekamarkt (Holland-Gelderland) als ook de Verbruggen foodgroup(Limburg)

hebben hun belangstelling reeds getoond om binnenkort te starten.

Met deze nieuwe, gezonde, smaakvolle en revolutionaire ontwikkeling is:

HET NIEUWE GENIETEN ONKETEND.

Scroll naar boven