Workshops
& masterclasses

Ibérico Cortador Academy

Jamon-presentatie-in-restaurant-De-Goudvink-in-Utrecht

Om dit Spaanse goud verder onder de aandacht te brengen in Nederland zijn wij in 2017 gestart met de Ibérico cortador academy. De Ibérico cortador academy heeft als doelgroep:

Slagers en vleesspecialisten
Chef-koks en Horeca vakmensen,
geïnteresseerde in heerlijke hammen en Spaanse tradities.
Liefhebbers, keukenprins(es)en en voor teambuilding.

Mogelijk op eigen locatie of winkel.

In onze workshops en masterclasses behandelen wij o.a.

Olijfolie

Olijfolie

Tapas

Het proeven van verrassende tapas

Olijfolie is niet weg te denken als wij het over Spaanse schatten hebben!

Wij geven ook workshops en presentaties voor o.a: de Spaanse ambassade ICEX Den Haag, Vakcentum foodspecialiteiten Woerden, S.V.O Stichting Vak Onderwijs, diverse R.O.C, Hubertus Berkhoff horeca Amsterdam, Diverse bedrijven en privé op locatie.

De workshops / masterclasses

De workshops zijn populair bij groepen die iets leuks en bijzonders willen organiseren voor vrienden, foodlovers, koks, slagers, team uitjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagfeestjes.
Op iedere locatie.

Wij geven de workshops aan minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen geven.

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. De inhoud van de masterclass is (binnen de mogelijkheden) op uw wensen aan te passen afhankelijk van de specifieke behoeften van uw groep (bijv. meer focussen op praktische snijtechnieken, meer op geschiedenis van Ibérico en Serrano hammen of meer interesse in tapas voorbeelden dan in olijfolie of juist andersom, etc.). Kosten in overleg.

Certificaat van deelname

Als cursist krijgt u na de masterclass of workshop een korte vragenlijst om te beantwoorden. Na goed gevolg van zowel de praktijkles als de ingevulde vragenlijst, ontvangt iedere deelnemer een prachtig certificaat op naam en een Ibérico keukenschort.

Certificaat Cortador de Jamón
Scroll naar boven