Workshops
& masterclasses

Ibérico Cortador University

Jamon-presentatie-in-restaurant-De-Goudvink-in-Utrecht

Om dit Spaanse goud verder onder de aandacht te brengen in Nederland zijn wij in 2017 gestart met de Ibérico cortador university. De Ibérico cortador university heeft als doelgroep:

Slagers en vleesspecialisten
Chef-koks en Horeca vakmensen in het algemeen
Mensen die geintereseerd zijn in heerlijke hammen en Spaanse tradities
Liefhebbers & keukenprins(es)en

Ook mogelijk op eigen locatie of winkel

In onze workshops en masterclasses behandelen wij o.a.

Een reis door Spanje

Foto Album Hermanos Ibericos
Video afspelen over Foto Album Hermanos Ibericos
Uitleg en presentatie /
proeverijen over bijvoorbeeld:
Olijfolie is niet weg te denken als wij het over Spaanse schatten hebben!
Wij geven workshops /presentaties voor o.a: de Spaanse ambassade ICEX Den Haag, Vakcentum foodspecialiteiten Woerden, S.V.O Stichting Vak Onderwijs, diverse R.O.C, Hubertus Berkhoff horeca Amsterdam, Diverse bedrijven en privé op locatie.

De workshops / masterclasses

De workshops zijn populair bij groepen die iets leuks en bijzonders willen organiseren voor vrienden, foodlovers, koks, slagers team uitjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagfeestjes.
Op iedere locatie.

Wij geven de workshops aan minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen geven.

Wij geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. De inhoud van de masterclass is (binnen de mogelijkheden) op uw wensen aan te passen afhankelijk van de specifieke behoeften van uw groep (bijv. meer focussen op praktische snijtechnieken, meer op geschiedenis van Ibérico en Serrano hammen of meer interesse in tapas voorbeelden dan in olijfolie of juist andersom, etc.). Kosten in overleg.

Certificaat van deelname

Als cursist krijgt u na de masterclass of workshop een korte vragenlijst om te beantwoorden. Na goed gevolg van zowel de praktijkles als de vragenlijst, ontvangt u een prachtig certificaat op naam voor de gevolgde workshop.

Certificaat Cortador de Jamón
Scroll naar boven