Workshop agenda

Workshop agenda Datum & locatie

Aanmeld formulier

Kies uw deelname datum en locatie

Ibérico Workshop / Masterclass

De Workshop
Theorie:

Het ontstaan van de Ibérico en het gebruik van zowel vers als gedroogd Ibérico vlees. De gezondheidsaspecten gedurende het leven van het Ibérico varken. Dit geheel ondersteunt door een prachtige powerpoint presentatie.

 

De Praktijk:

Er zal 1 ham/jamon aanwezig zijn om gezamenlijk te oefenen. We gaan deze uitsnijden volgens Spaans protocol. Ieder mag zijn gesneden ham meenemen naar huis voor eigen gebruik.

Wat krijgt u:

  • Katoenen schort met opdruk tijdens snijden (bewaar exemplaar).
  • Certificaat van deelname Maestro-Cortador na afloop.
  • Koffie en frisdrank tijdens de les.
  • Lichte tapas lunch.
  • Diverse ondersteunende folders.
Ontvangst: 12:00 uur met koffie
Aanvang: 12:30 uur
Pauze: 14:00 – 14:30 uur
Einde workshop 16:30 uur
Deelnemer(sters): Maximaal 10-15 personen

Betaling workshop deelname kosten € 75,00.

Uw betaling is tevens uw deelname bevestiging.

Maak uw betaling voor deelname over op bankrekening NL53 RABO 0362 0299 70 T.n.v. Hermanos Ibéricos omschrijving Workshop. 

Scroll naar top