Workshop agenda
Workshop agenda Workshop Jamón – ibérico – pata negra – olijfolie
Deelname kosten € 65 p.p.
Aanmeld formulier
Er staan op dit moment geen workshops gepland!
Workshop Jamón – ibérico – pata negra – olijfolie
De Workshop
Theorie:
Het ontstaan van de Ibérico en het gebruik van zowel vers als gedroogd Ibérico vlees. De gezondheidsaspecten gedurende het leven van het Ibérico varken. Dit geheel ondersteunt door een prachtige powerpoint presentatie.
De Praktijk:
Er zal 1 ham/jamon aanwezig zijn om gezamenlijk te oefenen. We gaan deze uitsnijden volgens Spaans protocol. Ieder mag zijn gesneden ham meenemen naar huis voor eigen gebruik.
Wat krijgt u:
- Katoenen schort met opdruk tijdens snijden (bewaar exemplaar).
- Certificaat van deelname Maestro-Cortador na afloop.
- Koffie en frisdrank tijdens de les.
- Lichte tapas lunch.
- Diverse ondersteunende folders.
Aanvang: 12:30 uur
Pauze: 14:00 – 14:30 uur
Einde workshop 16:30 uur
Deelnemer(sters): Maximaal 10-15 personen
Met inschrijving via dit formulier geef je je op voor het volgen van de workshop en mogen wij je per e-mail hier over verder informeren.
Ter bevestiging krijg je per e-mail een factuur met het bedrag waarna je de kosten kan overmaken. Contant is ook mogelijk.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens de workshop.
Hou mij op de hoogte als er een nieuwe workshop komt.