Ga terug Email Link

Vegetarische oesterzwam schnitzel

Voorbereidingstijd 1 uur
Bereidingstijd 3 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 2 stuks Oesterzwammen per persoon
  • Hermans marinade
  • Verse peterselie
  • Zeezout

Instructies
 

  • Leg de oesterzwammen in Hermans marinade voor minimaal 30 minuten
  • Breng de bakplaat, koekenpan of grill op temperatuur
  • Besprenkel de bodem met Hermans marinade
  • Leg de oesterzwammen in de pan of grill
  • Leg een platte deksel op de oesterzwammen of druk plat met een spatel
  • Draai na enkele minuten de oesterzwammen om en besprenkel nogmaals met Hermans marinade en bak de andere kant 2 á 3 minuten
  • Garneer de oesterzwammen met gesnipperde verse peterselie en wat zeezout naar smaak
  • Serveersuggestie: lekker met gebakken krielaardappeltjes en groente naar keuze
     
Trefwoord Vegetarisch