

Het idee voor HERMAN’S MARINADES komt oorspronkelijk voort uit een van de vele (beurs) bezoeken in het prachtige Spanje en de vele tapas mogelijkheden die wij hier ontdekt hebben.
Logroño
(provincie Rioja)
Calle Laurel in Logroño is de meest bekende tapas straat van Spanje.
Hier ontmoette Herman de twee broers Gio en Alexandro die daar een geweldig en authentiek tapasbarretje hebben: CID sesta de ostra.
“Deze beide heren maken hier oesterzwammen op een voortreffelijke manier op een grillplaat klaar voor een geweldig tapa of vegetarisch gerecht.”
Proef De Smaak Van Spanje
De oesterzwammen worden vooraf gemarineerd en op de grillplaat gebakken en platgedrukt met een deksel of spatel. Tijdens het grillen voegde Alexandro nog extra (kaas) marinade aan beide zijde toe om extra smaak toe te voegen, geweldig!

Gegrilde oesterzwammen met kaasmarinade
HERMAN’S MARINADES was geboren en verder doorontwikkeld voor oesterzwammen en meerdere groenten als: courgette, aubergine, groene asperges, uien ringen, champignons, bloemkool, broccoli, artisjokken, pompoen, knolselderij, (onrijpe) tomaat, groente shaslicks/spiesjes.
Tapas
• Kerrie groente marinade
• Knoflook groente marinade
• Kaas groente marinade
